Ana Sayfa | Röportaj  | “Yeni açtığımız mekanla, klişeleri kırmak üzere yola çıkıyoruz.”
“Yeni açtığımız mekanla, klişeleri kırmak üzere yola çıkıyoruz.”
Dergicilik, köşe yazıları, kitaplar… Ve şimdi de Asmalı-mescit’te kapılarını açan ‘5 Coctails&More’ ile karşımızdasınız. Mekanın hikayesini anlatır mısınız? Nasıl karar verdiniz bir mekan açmaya?  
Eğlence hayatındaki kişisel ihtiyaçlarımın aslında genelin ihtiyaçları olduğunu fark ettiğimden beri girişim yapmak daha kolay. DJ’liğe de böyle başladım aslında, DJ’ler hep bir tarz üzerine eğilip ortamı pek koklamadan burnunun dikine gidiyorlardı. Ben ise partilerimde tarzımı kastırmak yerine eğlendirmeyi hedefliyordum ve bu yüzden kısa sürede sevildim. Mekan için de aynı psikoloji içindeyim. Neden eğlenmek için gece yarısı bekleniyor onu bilmiyorum! Biz 17.00’de kapılarımızı açıp, eğlenceye erken başlayacağız. Klişeleri kırmak üzere yola çıkıyoruz.

Neden Asmalımescit? Son yıllarda pek çok eğlence adresi, rotasını farklı bir semte çevirmişti...
Benim değil ortağım Berti Palambo’nun fikriydi aslında. Geçen yaz Taksim civarında mevsimlik bir proje düşünmüş ama sonra vazgeçmiştik. Berti, yazın sonuna doğru “Asmalımescit’te eski Ara Lokal’in yerini tutalım mı?” diye sorduğunda diğer ortağım Alexander Koko da, ben de çok heyecanlandık. Yıllarca çok eğlendiğimiz bir mekanı yeniden hayata geçirme fikri iyi geldi. Mekanı kiralayınca neden artık Asmalımescit’e çok uğramadığımızı da düşündüm. Bir, iki sene öncesine kadar sabah akşam dolandığımız yerlere şimdi uğramıyoruz bile. Ben açıkçası çok özlemişim o bölgeyi. Eski haline döndürmek için çaba harcamak isterim.   

‘5 Coctails&More’ için bir kokteyl bar demek doğru olur mu? Şehirde son dönemde pek çok kokteyl bar açıldı. 2016 yılında sıkça göreceğimiz bir konsept mi?
Kokteyl burada bir araç, tek silahımız bu değil. Açıkçası ev partileri oldukça popüler olan biri olarak artık oturma alanından çıkıp mekana geçme vaktim gelmişti. Kokteyl konusu ise evet şu ara bir hayli popüler. Çok şükür insanlar anlamaya başladı bu işten. Herkes kokteyl bar açıyor ama herkes iyi kokteyl yapmıyor. İyi olan ayakta kalsın…  




Paylaş
#
#
#
#
#
#
Bu konu hakkında henüz yorum yapılmadı.
DİĞER KONULAR










ALIŞVERİŞ
Tommy Hilfiger yılbaşı koleksiyonunu 'Happy Holidays from The Hilfigers' adlı bir rekla...
İSTANBUL LIFE TV
Bebek Parkı’nın karşısında yer alan Kırıntı, her damak tadına hitap eden bir menüye sahip.
FOTO GALERİ
Cadde'nin En Yenisi
Düşünmeden, sorgulamadan akışında savrulup gitmeye ne dersiniz?
Kış sezonunun nabzını tutan 14 mekandan gece alemine ışık tutuyoruz.
Sanat adına birçok soru soruyor
‘Eski’yi yenileyerek yaşatıyor
SEMT REHBERİ
Yılbaşı gecesini dolu dolu geçirmek isteyenler için en iddialı restoran, bar, kulüp önerileri...
OY VERİN!
İstanbul'un trafik sorununda önümüzdeki beş yıl içinde bir iyileşme bekliyor musunuz?

EDİTÖRDEN
Mayısla birlikte yaza geri sayım başladı. Şehirde açık hava mekanlarında keyif yapmanın...
360° İSTANBUL
İstanbulun en güzel yerlerini bilgisayarınızın başından kalkmadan dolaşabilirsiniz.
TARTIŞIN!
İstanbul gecelerinin vazgeçilmez mekanlarından ilk üçü sizce hangisi?
3 kişi fikir belirtti!
Siz de katılın!
KİTAP
İstanbul Life, okurlarını kapak yapıyor

DERGİDE BU AY!
Editörden...
Teraslar, bahçeli mekanlar, şık restoranlar, gece kulüpleri… Mevsimin tadı bu mekanlarda çıkar.
İsviçre’nin güneyinden İstanbul’a uzanan Fossati kardeşlerin ilginç hikayesi...
Festivalden konsere, tiyatrodan sergiye takip edebileceğiniz etkinlikler ajandamızda!
Hayatımın Aşkı dizisiyle ekrana dönen oyuncuyla İstanbul’u ve yeni dizisini konuştuk.
ŞEHİR REHBERİ
Günümüzde moda trendleri artık sokaklarda...
ŞEHRE DÖNMENİN GÜZELLİĞİ
Çocukken pul koleksiyonu yapardım
Tantuni, Mersin denince akla ilk...
“Vefa İstanbul’da bir semt adıymış”...
Kuledibi’nde ‘Dil’ buluşması Geçen ayın...
Advertisement